Apparaten en accessoires
Sacher taart
Voorbereiding. 45min
Totaal 3u.
8 porties
Ingrediënten
Taart
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
boter (en een beetje extra om de vorm in te vetten)120 g
-
suiker190 g
-
brandy50 g
-
eierdooiers6
-
patisserie bloem120 g
-
bakpoeder1 tl
-
eiwitten6
-
zout1 snuifje
Montage
-
abrikozenjam400 g
Topping
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
water70 g
-
boter70 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.28 g
Calorieën
2712 kJ /
649 kcal
Vetten
32.94 g
Vezels
4.06 g
Koolhydraten
79.67 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Favorieten uit Nederland
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Geen beoordelingen
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Zwarte woud taart met amarena kersen
5u.
Kwarktaart in potjes
4u.
Blue Hawaii
Geen beoordelingen
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
No-Bake-Tiramisu-Taart
7u. 30min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Verfrissende Melkdrank
5min
Koekjes met chocoladedragees
1u.